Hand applique

Thursday, January 25, 2007

Farge terapi...
Mye kan sies om vasking av stoffer. Onsdag gikk med til å vaske en god del av stoff lageret mitt, og èn ting er i hvertfall sikkert; mye glemt dukker frem igjen, noe er "ååå den hadde jeg glemt, den er jo bare rålekker, den må jeg bruke snart" og andre stoffer er mer " Hva i all verden, har JEG kjøpt det grusomme stoffet der??"
Jeg ble i hvertfall i godt humør av alle de flotte fargene og stoffene (jada, det var flest av de fine) selv om gradestokken viste -20 ute. Stoffene tørket raskt foran peisen, og var klare til å brettes sammen og legges tilbaake i hyllene sine, klare til å bli brukt.
I helgen skal jeg på kurs med Bente Vold Klausen i regi av Røros Quiltelag. Det gleder jeg meg masse til, og i kveld skal jeg finne fram stoffene jeg skal ta med. Det blir nok minst fem ganger så mye stoff som jeg behøver, men det er kjekt å ha noe å velge mellom, synes nå jeg da :)

2 comments:

  1. Kos deg på kurs! Gleder meg til å se resultatet!

    ReplyDelete
  2. Oh - I wish I knew what this post says. What a beautiful display of fabrics! Marvelous colors! I'm guessing you have them hanging out to dry after prewashing them - am I right?

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to leave a comment, I really appreciate it!